Over ons

Onze missie 


Alles voor jouw hond is opgericht door een super enthousiast en ambitieus team. Een team dat erop uit is om comfortabele, veilige en hoogwaardige producten te leveren voor honden, op de voet gevolgd door een klantenservice die elke verwachting overtreft.Onze Belofte 


Onze producten worden met de meeste zorg geselecteerd, getest en voorgelegd aan (aanstaande) ouders voordat ze in onze webshop verschijnen. We houden het assortiment bewust beperkt en bieden alleen die producten aan waar we 100% achter staan.


Onze prijzen 


Doordat we streven naar een aangenaam prijsniveau willen we onze producten voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij producten van hoge kwaliteiten met uitstekende kortingen aan. We werken rechtstreeks samen met fabrikanten zodat we de laagst mogelijke prijs in de markt kunnen aanbieden, die door geen enkele andere webshop geëvenaard kan worden.

 

Onze service 


Onze klanten staan centraal, dit zie je dan ook zeker terugkomen in onze services. Als (aanstaande) baasje heb je het al druk genoeg: online winkelen kan dan echt een uitkomst bieden. Bij ons kun je de beste producten bestellen en gratis thuis ontvangen. Met onze services proberen we het leven van jou en je hondje nóg mooier te maken.